Signes sommertogt 2019


Indledning


Dag 1


Dag 2

Dag 3

Dag 4

Dag 5

Dag 6

Dag 7

Dag 8

Dag 9

Dag 10

Dag 11

Dag 12

Dag 13

Dag 14

Dag 15

Dag 16

Dag 17

Dag 18

Dag 19

Dag 20

Dag 21

Dag 22

Dag 23

Dag 24

Dag 25

Dag 26

Dag 27

Dag 28

Dag 29

Dag 30

Dag 31

Dag 32

Dag 33

Dag 34

Dag 35

Dag 36

Dag 37

Dag 38

Dag 39

Efterskrift

Andre
Ture

 

Vi tog straks fat på opstigningen til "Col de la Madelaine", og vejen er fin bred og det stiger ikke mere end 11%, som det meste. Der er en del hårnåle, men på vej op er cyklisterne mere tamme, end på nedkørslerne.

Vi holdt et par pauser undervejs for at nyde den storslåede udsigt, og er igen begunstiget af et fantastisk vejr. Som i går, er det mest 2 hjulede køretøjer, der begiver sig op ad bjerget, både med og uden motor.

På selve "Col de la Madelaine" var der mange besøgende, også folk i biler, der skulle på vandring i højderne. Temperaturen er også noget mere behagelig deroppe, vel kun 27 grader, og det er ikke uden betydning, når man vil vandre i højderne.

Efter at have set området, valgte vi at køre lidt ned ad bjerget for at finde et overnatningssted, og vi havde held i sprøjten, for efter 5 km i 1610 meter over havet, var den perfekte naturplads.

Ved en slugt i et sving er der fin plads, og her kunne vi sidde og nyde udsigten mod Mont Blanc, og de græssende køer med bjælderne, sørgede for underholdningen, akkompagneret af vandets brusen fra det lokale vandfald.

Hvis i er ved at være trætte af bjerge, så skal i nok springe de næste dage over, for der kommer mange flere af slagsen.

På grund af bjerget er solen for længst gået ned på vores plads her kl 19:00, og det føles dejlig køligt, så vi ser frem til en mere behagelig nat end den sidste. I morgen fortsætter vi nedturen, og så skal der provianteres til resten af ugen.

 
Her sprænges "Village Fleur" skalaen.

 

Opkørsel til Madeleine.

 

Her er der mest liv om vinteren.

 

Vi vil nu hellere være her om sommeren.

 

Sneen når vist ikke at smelte inden den nye kommer.

 

"Col de la Madeleine" er et meget populært udflugtsmål. Der er caféer og diverse boder.

 

Motionister må stå i kø for at få det rette billede.

 

En restaurant er der også blevet plads til.

 

Manden i liggestolen havde en fin udsigt.

 

Bjerget vedligeholdes af kreaturer.

 

Vi valgte at spise frokost her i svinget på nedkørslen fra Madeleine, og da ejeren af marken kom, sagde han, at vi var meget velkomne til at overnatte der. Vi skulle bare ringe til ham, hvis køerne blev for nærgående, men det blev ikke aktuel.

 

Et helt igennem fantastisk og fredfyldt sted, med eget vandfald.

 

Blomsterne sørgede naturen for.

 

Som kronen på værket, var der udsigt til Europas 7. højeste bjerg Mont Blanc (4810 meter). De 6 tinder, der er højere ligger i den russiske del af Kaukasus, med Mt. Elbrus som den højeste (5642 meter).

 

Sommerfuglen finder lidt føde på sikkerhedsselen.

 

Total fedt sted, med lov fra ejeren. Større kan det ikke blive. N45.4566 E6.3942

 

forrige side næste side indledning efterskrift andre autocamperture