Signes sommertogt 2019


Indledning


Dag 1


Dag 2

Dag 3

Dag 4

Dag 5

Dag 6

Dag 7

Dag 8

Dag 9

Dag 10

Dag 11

Dag 12

Dag 13

Dag 14

Dag 15

Dag 16

Dag 17

Dag 18

Dag 19

Dag 20

Dag 21

Dag 22

Dag 23

Dag 24

Dag 25

Dag 26

Dag 27

Dag 28

Dag 29

Dag 30

Dag 31

Dag 32

Dag 33

Dag 34

Dag 35

Dag 36

Dag 37

Dag 38

Dag 39

Efterskrift

Andre
Ture

 

Allerede fra tidlig morgen kørte TDF entusiasterne fra pladsen, for at finde nye steder til næste etape. Vi tog den med ro, og var næsten de sidste der forlod "vores" mark. Vi bemærkede, at alt var ryddet op, for der var ikke så meget som et cigaretskod eller en stump papir at finde. Der blev kun efterladt hjulspor.

Vi besluttede at tage nogle fridage fra TDF og søgte stille og roligt mod syd, men det var ikke så enkelt, for vi skulle enten krydse TDF ruten, eller nord om Belfort, for at komme videre. Alt har vigepligt for Le Tour.

Vi kom let til Belfort, men så begyndte cirkusset, for store dele af byen var allerede afspærret, da Touren jo havde start der. Vi fulgte ruten mod "Deviation", men efter en 20 minutters tid, kom vi til det samme sted igen.

Hvad så? Jo vi søgte nord ud af byen og fik lagt en rute, der benyttede motorvejen omkring Belfort, og det var der mange der gjorde, for trafikken gik i tomgang ud til A 36. Efter ca. 20 km forlod vi motorvejen og fulgte floden Le Doubs mod syd ad D 437.

Det er en rigtig flot rute med ringe trafik, og lidt bjergkørsel. Vi endte i byen Le Russey, som egentlig ikke er noget særlig, men vi fandt den ro, vi behøvede, og brugte eftermiddagen og aftenen til afslapning.

I byen er der naturligvis et rådhus, en kirke, og de obligatoriske blomster. Vejret er rigtig fint, en sky tager den værste sol i ny og næ, og det holder temperaturen på et behageligt niveau.

 
Godt at se autocamperturister rydde op efter sig, i modsætning til visse andre, når de holder festival. Ikke så meget som et cigaretskod eller en kapsel var at finde.

 

Efter virvaret med at komme udenom Belfort, fortsatte vi syd på til Le Russey.

 

Der var ikke så farlig meget at se, men vi søgte bevidst efter fred og ro oven på 4 hektiske dage, og det fandt vi.

 

Rådhuset er af vanlig standard, uden at være prangende.

 

Krigsmindesmærke var der naturligvis også.

 

Der var jævnt kedeligt i Deviation, så der kørte vi ikke hen igen.

 

I Le Russey er der en fin pusleplads til autocampere.

 

Le Russey - N47.1633 E6.7239 - CC plads 72711 - gratis incl tømning - vand og strøm mod betaling.

 

forrige side næste side indledning efterskrift andre autocamperture