Signes sensommertur 2018


Indledning


Dag 1


Dag 2

Dag 3

Dag 4

Dag 5

Dag 6

Dag 7

Dag 8

Dag 9

Dag 10

Dag 11

Dag 12

Dag 13

Dag 14

Dag 15

Dag 16

Dag 17

Dag 18

Dag 19

Dag 20

Dag 21

Dag 22

Dag 23

Dag 24

Dag 25

Dag 26

Dag 27

Dag 28

Dag 29

Dag 30

Dag 31

Dag 32

Dag 33

Dag 34

Dag 35

Dag 36

Dag 37

Dag 38

Dag 39

Dag 40

Dag 41


Dag 42


Dag 43

Dag 44

Dag 45

Andre autocamperture


 

På de følgende sider kan man læse en fotodagbog om vores sensommertur til Italien i 2018. Hver dag indledes med et lille resume af dagens begivenheder, og følges af en række relevante fotos med korte tekster.

Turen blev gennemført fra 19. august til 3. oktober 2018.

Vores autocamper er en Chausson Allegro 96 fra 2008, og vi har haft den fra ny. Signe, som den hedder, har efterhånden været over det meste af Europa og tilmed lidt af Asien. Vores kat Valborg har de sidste 3 år fulgt med os, og holder tilsyneladende lige så meget af at rejse, som vi selv gør.

Vore ture starter hjemme i indkørslen, idet vi holder meget af at se landskaberne komme forbi i ægte 3D. Vi benytter derfor  kun meget sjældent motorveje, for der er jo ikke andet end biler at se. Naturligvis tager køreturen meget længere tid på de små veje, men er også meningen med galskaben. Køreturen er noget af det vigtigste for os.
Hvilke afgrøder dyrker man her?
Se de er ved at male huset!
Der snitter de majs!
Og derovre høster de vin!
Hold da kæft, sikke en udsigt, lad os holde ind til siden!
Den by ser hyggelig ud, lad os køre ind og kigge!
Vi kører ned til floden og spiser frokost!

Den vej ser spændende ud, lad os prøve om ikke det går!
Disse er blot eksempler på, hvad der får os til at vælge de veje som vi gør. Det spontane har givet os masser af store oplevelser, ja ofte er det spontane mere spændende end det kendte, som man måske har for store forventninger til.

Hvis ikke du gider læse hele beretningen, men vil se noget om et bestemt land, er det muligt, da vi har forsynet oversigten med det berørte lands flag.

Vi benytter navigationsprogrammet Sygic, der kan købes til alle platforme, både til Android og Apple. Vi lader Sygic afstikke ruten, men fraviger, når vi finder det formålstjenligt, for programmet laver lynhurtig en ny rute. Vær forberedt på at Sygic kender alle veje, også de små grusveje. Desuden regnes motortrafikveje mange steder som motorveje. Vi støtter os desuden til papirkort, gerne i 1:200.000 eller deromkring.

Vi benytter helst autocamperpladser, da man kan komme og køre på alle tider af døgnet, og i de fleste tilfælde uden at skulle registreres. I Sydeuropa er der et godt udvalg af autocamperpladser, eller Stellpladser, som de også kaldes, og mange af dem er gratis. Til at finde pladser bruger vi appen "Campercontact", der er en fortegnelse over parkeringspladser til autocampere i hele Europa. I appen beskrives mere end 26.000 pladser, hvoraf 9.400 er gratis, og 15.000 steder er det muligt at tømme toilet og gråvand, samt at fylde frisk vand på drikkevandstanken.

Hver dag afrundes med et billede af overnatningspladsen, samt Campercontact plads nummer og navn, og koordinater i 2 forskellige formater, hvis ikke man vil bruge Campercontact.

 

Vi ønsker alle vore læsere rigtig god fornøjelse, og håber at i syntes om beretningen. Tag hvad i kan bruge, hvis i har lyst.

Gode hilsner Jonna og John, altid på vej mod nye mål med Signe.

john@ahrenkiels.dk

 

Forrige side Næste side indledning efterskrift andre autocamperture