Med Signe og Viktor til Sortehavet 2013 sammen med Roadking
En feriedagbog for gratister og nasserøve

 

Dag 1

Dag 2

Dag 3

Dag 4

Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Dag 9 Dag 10 Dag 11 Dag 12 Dag 13 Dag 14 Dag 15
Dag 16 Dag 17 Dag 18 Dag 19 Dag 20 Dag 21 Dag 22 Dag 23 Dag 24 Dag 25 Dag 26 Dag 27 Dag 28 Dag 29 Dag 30

 

I 2012 var vi med Sortehavsguppen "Sortehavet Rundt", og det var som tidligere beskrevet en rigtig fantastisk tur. Vogn 2 og 6 fra denne tur fik dog ikke nok, og sammen planlagde vi et gensyn med Sortehavet i sommeren 2013. I modsætning til turen i 2012, hvor næsten alt var planlagt hjemmefra, var vi denne gang enige om at improvisere og tage dagene som de kom. Der var dog 2 klare mål, nemlig Donaudeltaet i Rumænien og en rundtur på fantastiske Krim. Vi gennemførte turen i 2 autocampere, Signe og Roadking, og den kendsgerning, at vi kørte i autocamper, gav os stor frihed til at vælge ruter og finde overnatningspladser i naturen efterhånden som vi kom frem. Vi var mange steder, hvor vogntog ikke har en kinamands chance for at komme, stejle og smalle bjergveje, meget ujævne og hullede veje og bratte nedkørsler. Rigtige campister kalder os gerne gratister og nasserøve, hvilket vi er meget stolte af.

Vi har lavet en fotodagbog, som i sagens natur har mest interesse for autocampister, idet vi har lagt meget vægt på at fortælle om vore overnatningspladser, så andre kan få glæde og gavn af dette. Rigtige campister kan dog også finde inspiration, især kan vi anbefale Donaudeltaet. Ruten dertil har campingpladser med jævne mellemrum, og der er ingen problemer med at køre derned med vogntog, hvis man vælger de stejleste bjergveje fra.

Rigtig mange campister er forbeholdne når man siger Rumænien, og direkte skrækslagne når man siger Ukraine, men det er helt uden grund. Vi mødte kun flinke og hjælpsomme mennesker i disse lande, hvilket fremgår af fotodagbogen.

Rigtig god fornøjelse, og hvis du efter dette får lyst til at rejse til Rumænien og/eller Ukraine, står vi gerne til rådighed med oplysninger og ideer

Mange gode hilsner Signe & Viktor samt Jonna & John, der siger tusind tak for rigtig godt rejseselskab med Berit & Bjarne i Roadking

 

 

Forsiden

næste side forrige side flere autocamperture

ahrenkiels.dk