Ugen efter påske 2014

 

Vestkysten

Thy

Mors

Sundstrup

 Andre ture

 
 
Farvandet mellem Thyborøn og Agger sander ofte til, så der graves for at holde færgen sejlende.
 
Det er kendt blandt autocamperturister at Thisted Kommune er meget autocamperfjendske, men det er nyt for mig, at de heller ikke vil have campingvogne i området. Ved en stor rasteplads står dette skilt, som fortæller at campingvogne ikke må køre ind. Underlaget er hårdt og pladsen stor, så ingen forstår hvorfor. Det er nok en fejl, der skulle have stået autocampere på undertavlen.
 
I Skyum Bjerge står et mindesmærke over Aage Rosendal Nielsen
 
Samme sted en rigtig fin gratistplads, hvor man endnu ikke har sat forbudsskilte op mod autocampere og campingvogne. Men bare rolig, det skal såmænd nok komme.
 
En stribe Bronzealder høje. Den bagerste ligger i en hestefold, og hestene brugte den som udsigtspunkt.
 
Der er faktisk en fin udsigt fra højene
 
Jeg har tillagt med en vane, med altid at samle et stykke affald op, når jeg er på en rasteplads. Denne særprægede hobby et let at dyrke, der findes nok at tage af. Min vandrestav har tabt gummiet, så den er rigtig god til at samle dåser og lignende. Det skal ikke forstås sådan, at jeg gør pladserne fuldstændig rene, men tager blot enkelte effekter. Ofte ligger skraldet lige ved siden af affaldsbeholderen, så det er ganske let. Hvis nu alle gjorde dette, ville vores natur blive ren på een sommer.
 
Fra Rastepladsen er der flere stier gennem skoven ned til Stranden. Vi forlod frivilligt Thisted Kommune efter en enkelt overnatning, uden at bruge en bøjet 5 øre.
 

Til Toppen