Med Signe og Viktor til Sortehavet 2013 sammen med Roadking
En feriedagbog for gratister og nasserøve

 

Dag 1

Dag 2

Dag 3

Dag 4

Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Dag 9 Dag 10 Dag 11 Dag 12 Dag 13 Dag 14 Dag 15
Dag 16 Dag 17 Dag 18 Dag 19 Dag 20 Dag 21 Dag 22 Dag 23 Dag 24 Dag 25 Dag 26 Dag 27 Dag 28 Dag 29 Dag 30

 

Sidste stop i Ukraine. Her skulle de sidste Griven bruges, og ikke nok med det, da de også tog kreditkort blev indkøbet udvidet, meeeen kort terminalen kunne personalet ikke få til at virke, og efter lang tids venten tilbød en af de lokale at veksle Zloty til Griven. Igen et bevis på Ukrainernes store venlighed. Vi fik varerne med og var klar til at forcere grænsen til Polen.
 
Nej det er ikke Dannebrog man ser, men det Ukrainske lokalområdes flag. Bemærk at der findes fine veje i Ukraine
 
Sidst vi prøvede grænsepassage Ukraine - Polen tog det over 8 timer, men denne gang kun 1 time, dvs. det tog ingen tid, for vi stillede urene tilbage, straks da vi var i Polen.
 
Hen under aften drejede vi ind på en rasteplads lidt syd for Warszawa, og vi fik hurtig selskab. Ind kom en stor turistbus, og folk myldrede ud på pladsen. De medbragte en stor grill, et mobilt fadølsanlæg, termodunke med suppe, kasser med brød og pølser. For at det ikke skal være løgn, kom der en bus mere, dog uden fadølsanlæg. Det viste sig at være nogle arbejdere fra en sukkerfabrik, der skulle til Warszawa og demonstrere.
 
De delte velvilligt ud af øllet, men det virkede lidt dovent, sikkert fordi de brugte luft til at presse øllet ud med i stedet for kulsyre. Det er vel egentlig bare et spørgsmål om udskifte håndpumpen med en kulsyrepatron. Vi fik også suppe, pølser og brød, så vi havde til aftensmaden næste dag også. Man er vel gratist og nasserøv :-)
 
Beliggenhed: 51.945521 N og 21.581064 Ø
Faciliteter: Skidehuller, overdækket spiseplads
Pladskategori: Rasteplads, velegnet for vogntog
Pris: Gratis
 

Forsiden

næste side forrige side flere autocamperture

ahrenkiels.dk