PUCK træf i Frederikshavn med udflugt til Læsø

Del 1

Del 2

Del 3

 

I bededagsferien 1. - 3. maj 2015 afholdtes planmæssig PUCK træf på Marinaen i Frederikshavn. Bagmanden havde lavet en rigtig god aftale med havnemesteren omkring opholdet. Folkene bag Marinaen udtrykte deres store tilfredshed med vort besøg, og det samme gjorde PUCK folket. Såvel vogntog som autocampere er velkomne til at overnatte på Marinaen, hvor der er adgang til toilet og bad, samt vand, strøm, internet og gratis cykler samt adgang til sejlerstuen, hvor der er et køkken. Der kræves ikke campingpas og normalprisen er 150,- dkr pr enhed pr nat for hele pakken. På pladsen er der en restaurant og en rask spadseretur bringer dig til trafikhavnen eller centrum. Et dejligt miljø, der er værd at besøge.

 

Af pladshensyn delte vi de 25 enheder op i grupper. De først ankomne har alle havkig.

 

"Svenskerne" fandt læ og sol bag fiskerhusene, og kunne også se vand, hvis de rejste sig.

 

Formand Ole (til venstre) fik tildelt rollen som havnemester assistent aspirant. Her byder han formand Larsen velkommen og anviser ham plads, samt opkræver gebyret på 115,- dkr pr overnatning.

 

På marinaen ligger disse flotte fiskerhuse. Hvis man er heldig kan man købe friske fisk om morgenen, når de lander deres fangst.

 

Havnemesterkontoret med sejlerstuen til venstre. Havnemesteren kører naturligvis på en PUCH Maxi med Arla kasse. De gule cykler kan alle gæster benytte. Ved siden af skimtes servicebygningen.

 

Lørdag morgen spadserede vi til trafikhavnen for at sejle til Læsø. Som vanligt skinner solen til PUCK træffene.

 

Margrete Læsø er opkaldt efter Dronning Margrete den I.

 

Fra færgen kunne se statsisbryderne og skimte vore vogne midt i billedet.
 

Del 1

Del 2

Del 3